Launch: Insurgency Tour

Tonight is the night! We’re kicking off the Insurgency Tour in Ålesund together with Kurai and Monstereo! Following is a norwegian feature on Kurai, mostly in their own words:

Kurai

Trash. Groove. Death. Melodier. Heavyrock. Putt det i en bolle, rør i hop, krydre med gitarsoloer og du har Kurai. Vokalister har kommet og gått like ofte som Spinal Tap bytter trommiser. Antall gitarister har variert, men nå er en permanent besetning på fire klar for å ta steget ut fra øvingslokalene i Trondheim. Brødrene PK Grimsland (Gitar og vokal)og Lars Grimsland (Bass og backingvokal), Mads Aas (Trommer) og André Dahl-Jacobsen (Gitar og backingvokal) har spilt konserter på Blæst og Fru Lundgreens i Trondheim denne våren, og er nå klar for et frontalangrep på verden med en hjemmesnekra demo bagasjen – sjekk www.KURAI.no for låter.

PK har tidligere fått oppmerksomhet i P3 med sitt forrige band, “Promethic”. Da han spilte i “Better of Drunk” tatoverte an fan logoen på kassa før bandet ble oppløst. André er vokst opp i skogen, med husets gitar og nabogårdens rock- og metalplatesamling. Mads har tidligere hatt alter egoet Sidekick Mads i 90-talls-/black metal-/eurodance-/popmusikk-coverbandet Sidekick Mads and the Band of Brothers. Lars truet i sin tid med å ikke godkjenne rekneøvingene til Mads på Høgskolen i sør-Trøndelag om han ikke blei med i Kurai, og har ikke angret på det.

Sjekk ut låtene på www.KURAI.no – Kurai spiller fet metal og er klare for å erobre verden!

Music Player